keskiviikko 10. tammikuuta 2018




JA IHANAA HUURTEISTA PÄIVÄÄ        



Nyt kaipaan  raikasta happea et nokka kohti ulko-ovea ja ulos vaikka pää sanoo ei tahdo ei tahdo. Noh, kaupassa on kyl käytävä että siinä sitä liikuntaa tälle päivälle.
😉





Tää on just hyvä käsilaukku, ei hieno mutta kevyt ja kiva.





Tietsikan kello 13:26 ja kaupassa käyty



Kyllä olisi tehnyt mieli ostaa kaupassa jotain makeaa, karkkia, keksiä, ihan mitä vaan kunhan on makeaa ja kävin ostarilla vähän hengailemassa ja olis niin tehnyt mieli ostaa vaniljapehmistä.  Mutta ihanaa etten sortunut, jeee, olen niin iloinen.

Kaupassa etsin chia-siemeniä ja pellavansiemeniä, mutta en löytänyt, mutta bongasin tuon pienen pussin, 40 g kahta eri pähkinää, terveellinen välipala.

Tuosta sain idean. Ostaa molempia pähkinöitä iso pussi ja jakaa sen 40 g pusseihin niin siinä on valmiina päivän pähkinäannos ja hintakin tulee halvemmaksi. Se on taas tietysti eri juttu miten on itsekuria 😯 ettei syö kuin yhden pussin/päivä.

Kirjevaaka muistaakseni nimeltänsä. Olen parikymmentä vuotta sitten ostanut sen ruoan punnitsemiseen. Nyt sillä voisi pähkinöitä punnita.


Ihanaa turkkilaista jugurttia, nam. Tätä ei sitten pidä ahkerasti syödä, on paljon rasvaa, kait.




Toisesta kaupasta löysin siemenet joita on tarkoitus laittaa juomaan, terveellistä, eix je.



Apteekista ostettu

Auttaa liman irtoamiseen, sitä kun jäi keuhkiksen jälkeen. Ajattelin että on tärkeää saada lima irtoamaan.



👌

Vähän huumori kehiin




Just hyvä tuo  👇  😃 😃 😃



Iltaa ja hyvää yötä kun sen aika on, tietsikan kello näyttää 19:14

Tuli muuten mieleen, että voisin tuon jakkaran päällystää uudella kankaalla, tuunata uusiksi. Hyvä idea vai mitä. Tosin kunhan saan aikaiseksi käydä katsomassa kankaita, kirpparilta voisi saada edullisesti jos mieleinen löytyy.



            👌 👍



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti