keskiviikko 31. toukokuuta 2017

💓
Keskiviikko 31.5.2017. Ajatella, huomenna ollaan kesÀkuussa.

Niin se keskiviikko pĂ€ivĂ€ meni verkkaisesti kotona ollen.  Parvekkeeni lattia lainehti aamulla vettĂ€. Ensin naapureiden parvekkeita hiekkapuhallettiin josta tuli pölyĂ€ meidĂ€n parvekkeille joita ei rempata. Eilen sitten pesivĂ€t joten jostain syystĂ€ parvekkeelleni tuli vettĂ€ ja satoikin jossain vaiheessa yötĂ€. Yritin sitĂ€  eilen illalla ja tĂ€nÀÀn aamulla putsata mutta en onnistunut kun parvekkeen rööri oli tukos' ja oli sellaista saven nĂ€köistĂ€ mönjÀÀ đŸ˜– , joten tĂ€nÀÀn sitten otin yhteyttĂ€ s-postilla isĂ€nnöitsijÀÀ ja sieltĂ€ tuli vastaus, ettĂ€ siivous kuuluu urakoitsijalle, siitĂ€ hĂ€n oli ilmoittanut eteenpĂ€in. Sitten tulikin raksamies joka hoiti homman kotiin pĂ€in, nyt ei ole vettĂ€ parvekkeen lattialla ja parvekkeen röörikin vetÀÀ, jippii jippii. Suurimman osan mĂ€rĂ€stĂ€ pölystĂ€kin hĂ€n siivosi pois. Isot kiitokset kiltille ja mukavalle raksamiehelle.

TĂ€llĂ€ mennÀÀn,  tĂ€ytyy vaan ottaa huumorilla  đŸ˜˜  . SitĂ€ kun on koko kesĂ€ aikaa siivota parveketta, hyvÀÀ hyötyliikuntaa.

SiinÀ sitÀ pöly-vesiseosta on kun tuo parvekkeen rööri on tukos' ...



ja rööri on avattu ja vesi poissa, jee












On sitĂ€ pölyĂ€ vielĂ€. Lattia ja rallit on vielĂ€ pölyssĂ€, mutta helppo nakki putsata vedellĂ€ ja juuriharjalla.




Ikkunapeltikin pölyssÀ




Onneksi laitoin etukÀteen tavaroita jÀtesÀkkeihin, niitÀ ei varmaankaan tarvitse putsata.



Parvekkeella on pari vanhaa CD-levyĂ€ pelĂ€ttimenĂ€ ettei linnut tule kakkimaan parvekkeelle, paitsi ettĂ€ muutaman kerran on ollut kökĂ€re.



Mukavaa keskiviikko iltaa ja hyvÀÀ yötÀ kun on sen aika. Torstai aamulle hyvÀÀ huomenta. Voikaa hyvin. Heippa taas ...

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti