torstai 5. huhtikuuta 2018

💓 

Alla oleva teksti (4.4.2018) on kopsattu facesta luvalla

"Eilen oli puhetta Jumalan voimasta, joka on enemmÀn kuin viisaimmatkaan sanat. TÀmÀ Wilkerssonin teksti kertoo samasta asiasta .
Jes.30:15: “KÀÀntymĂ€llĂ€ ja pysymĂ€llĂ€ hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidĂ€n vĂ€kevyytenne”.

David Wilkerson (1931-2011)
January 10, 2018

Jumalan hengellisen voiman salaisuus löytyy Jes.30:15: “KÀÀntymĂ€llĂ€ ja pysymĂ€llĂ€ hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidĂ€n vĂ€kevyytenne”.

Sana hiljaisuus heprean kielessÀ merkitsee lepoa, rauhallista, rentoutunutta ja vapaata kaikesta pelosta. Ei monillakaan kristityillÀ on tÀnÀ pÀivÀnÀ sellaista rauhaa ja levollisuutta kuin tÀssÀ kuvataan.

Uskovien joukot ovat joutuneet aktiivisuusinnon pauloihin. He ryntÀilevÀt pÀÀttömÀsti saadakseen hyvÀn aseman, rikkautta, omaisuutta tai nautintoa. Jopa monet seurakuntien työntekijÀt sÀntÀilevÀt sinne tÀnne huolehtien, pelÀten, etsien vastauksia konferensseista, seminaareista tai suosituista kirjoista.

Jokainen etsii ratkaisua, neuvoa, jotakin rauhoittaakseen henkeÀÀn. He etsivÀt kuitenkin kaikkialta muualta paitsi Herralta. Jumalahan on jo puhunut heille sanan Jesajan kautta. He vain eivÀt kÀÀnny hÀnen puoleensa lÀhdettÀ hakien, ja niin heidÀn ponnistelunsa pÀÀttyy murheeseen ja sekasortoon.

Apostoli Pietari puhuu sielun koristeesta, ”hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tĂ€mĂ€ on Jumalan silmissĂ€ kallis”(1 Piet.3:4).

Sellaisella hengellÀ ei ole mitÀÀn tekemistÀ Àkkipikaisuuden tai luonteen kanssa. Toki jotkut ovat luonnoltaan taipuvaisia olemaan rauhallisia ja ujoja, kun taas toiset ovat juuri heidÀn vastakohtiaan.

Ei, hiljainen henki, johon Pietari viittaa, voi olla vain PyhÀn Hengen meihin istuttamana. HyvÀ uutinen on, ettÀ hÀn antaa sen kaikille, jotka tÀysin luottavat Herraan.

Onko sinun kotisi rento, rauhallinen paikka vai onko se epÀilyn, masennuksen ja levottomuuden sija?

Kun vaikeudet tulevat, etsitkö Jumalaa ahkerasti ennen muita avunlÀhteitÀ?

TĂ€mĂ€ Herraan luottamisen prosessi ennen kaikkia ei ole helppo vaan siihen on rohkaistava! Herramme sanoo: ”SinĂ€ olet luottanut minuun pelastuksessasi ja nyt haluan sinun luottavan koko elĂ€mĂ€si minuun, terveytesi, perheesi, tulevaisuutesi., Anna ne kaikki minulle!” Mene salaiseen kammioosi ja pyri yksin hĂ€nen seuraansa. HĂ€n antaa sinulle kaiken tarvitsemasi... ja jopa enemmĂ€n!"

👍 TĂ€stĂ€ tekstistĂ€ tykkĂ€sin

       



    ❤       ❤
          
❤               ❤  
                      








Moiii! TĂ€mĂ€ viikko onkin mennyt vĂ€symyksen kanssa kamppaillen    (kevĂ€tvĂ€symystĂ€ kait ...)
TĂ€nÀÀn pĂ€ikkĂ€ritkin tuli nukuttua ja uskalsin jumpata ja venytellĂ€ kun nĂ€pyn poistosta on kulunut kolme viikkoa.


SiitÀ iloitsen et seitsemÀs pala menossa työssÀ, kyllÀ se siitÀ valmistuu ...
   😊


PÀÀsiÀisruoho vielÀ hengissÀ, saa vettÀ joka pÀivÀ lirauksen
  


Huumoriakin pitÀÀ olla
❤ 😊


  NĂ€in se meni kun lapset oli pieniĂ€


  Oliskohan mennyt lĂ€pi ...  😊
 

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti